Yrittäjä

Sari Penttinen – yrittäjä

Näin minusta tuli kvanttihoitaja ja siitä on matka jatkunut

Olen aina ollut herkkä aistimaan  ihmisten ja ympäristöjen tunnetiloja sekä koen usein telepaattista yhteyttä.

Vaikeat elämänkriisit saivat minut miettimään elämän tarkoitusta ja vastausta myös siihen, kuka minä olen. Samalla minulle vahvistui tunne, että haluan auttaa ihmisiä.

Syksystä 2016 alkaen olen ollut mukana tekemässä ennaltaehkäisevää terveystestausta. Tällä konseptilla olen päässyt kertomaan, mikä vaikutus rasvahappotasapainolla on terveyteen. Tässä pääsin jo auttamaan ihmisiä tällä tavalla.

Saatuani itse jo ensimmäisessä kvanttihoidossa apua, kiinnostuin hoitomuodosta niin paljon, että lähdin kouluttautumaan kvanttihoitajaksi. Koulutuksen ja tekemieni hoitojen myötä oivalsin, että tässä on myös se työ, millä voin auttaa ihmisiä. Kvanttihoitajaksi valmistuin tammikuussa 2018 Quantian energisen Carola Roseltin opissa.

Access Bars® -koulutuksen facebook-ilmoituksen huomasin marraskuussa 2018 ja luottamalla intuitioon, ilmoittauduin heti kurssille. Kurssin jälkeen huomasin (olin saanut itse kaksi bars-hoitoa), että taloudellisen tulevaisuuden turha murehtiminen jäi mielestäni pois sekä omaan kehoon suhtautuminen muuttui myönteisellä tavalla, mm. pömppömahani saa olla jatkossa ihan ilman huomiotani 🙂

Muutamia kirjoja mainitakseni, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen       
Eckhart Tolle: Läsnäolon voima, Uusi Maa
Rhonda Byrne: The Secret, Salaisuus
Titti Holmer: Onnellinen nyt
Wayne W. Dyer: Hyväksy itsesi, uskalla elää!
Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihi

 

Kerro kaverille