Yrittäjä

Sari Penttinen – yrittäjä

Näin minusta tuli kvanttihoitaja ja siitä on matka jatkunut  ja jatkuu edelleenkin…

Olen aina ollut herkkä aistimaan ihmisten ja ympäristöjen tunnetiloja sekä koen usein telepaattista yhteyttä. Olen todennut, että olen erityisherkkä. Aika ajoittain häpesin ja ihmettelin herkkyyttäni, mutta olen kääntänyt sen vahvuudekseni. Meitä erityisherkkiä tarvitaan!

Vaikeat elämänkriisit saivat minut miettimään elämän tarkoitusta ja vastausta myös siihen, kuka minä olen. Samalla minulle vahvistui tunne, että haluan auttaa ihmisiä.

Saatuani itse jo ensimmäisessä kvanttihoidossa apua, kiinnostuin hoitomuodosta niin paljon, että lähdin kouluttautumaan kvanttihoitajaksi. Koulutuksen ja tekemieni hoitojen myötä oivalsin, että tässä on myös se työ, millä voin auttaa ihmisiä. Kvanttihoitajaksi valmistuin tammikuussa 2018 Quantian energisen Carola Roseltin opissa.

Kävin kesän ja syksyn 2020 aikana ThetaHealing® -practioner -koulutuksen ihanan Leila Matjuschin luona. ThetaHealing -tekniikalla on päästy vielä syvemmin purkamaan minusta jäljellä olevia rajoittavia uskomuksia, mikä on ollut valtavan voimaannuttavaa.

Teen myös henkisen kasvun ohjausta ja kodin energiapuhdistuksia.

Muutamia kirjoja mainitakseni, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen       
Eckhart Tolle: Läsnäolon voima, Uusi Maa
Rhonda Byrne: The Secret, Salaisuus
Titti Holmer: Onnellinen nyt
Wayne W. Dyer: Hyväksy itsesi, uskalla elää!
Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

Kerro kaverille