Yrittäjä

Sari Penttinen – yrittäjä

Näin minusta tuli kvanttihoitaja ja siitä on matka jatkunut

Olen aina ollut herkkä aistimaan ihmisten ja ympäristöjen tunnetiloja sekä koen usein telepaattista yhteyttä. Olen todennut, että olen erityisherkkä. Aika ajoittain häpesin ja ihmettelin herkkyyttäni, mutta olen kääntänyt sen vahvuudekseni. Meitä erityisherkkiä tarvitaan!

Vaikeat elämänkriisit saivat minut miettimään elämän tarkoitusta ja vastausta myös siihen, kuka minä olen. Samalla minulle vahvistui tunne, että haluan auttaa ihmisiä.

Syksystä 2016 alkaen olen ollut mukana tekemässä ennaltaehkäisevää terveystestausta. Tällä konseptilla olen päässyt kertomaan, mikä vaikutus rasvahappotasapainolla on terveyteen. Tässä pääsin jo auttamaan ihmisiä mahtavalla tavalla.

Saatuani itse jo ensimmäisessä kvanttihoidossa apua, kiinnostuin hoitomuodosta niin paljon, että lähdin kouluttautumaan kvanttihoitajaksi. Koulutuksen ja tekemieni hoitojen myötä oivalsin, että tässä on myös se työ, millä voin auttaa ihmisiä. Kvanttihoitajaksi valmistuin tammikuussa 2018 Quantian energisen Carola Roseltin opissa.

Access Bars® -koulutukseen menin marraskuussa 2018 luottamalla intuitioon, sillä ilmoittauduin kurssille vain viikkoa ennen sitä. Kurssin jälkeen huomasin (sain kurssilla kaksi bars-hoitoa), että taloudellisen tulevaisuuden turha murehtiminen jäi mielestäni pois sekä omaan kehoon suhtautuminen muuttui myönteisellä tavalla, mm. pömppömahani saa olla jatkossa ihan ilman huomiotani :-).
Aika ajoittain vaivannut ahdistus hävisi, kun sain itse tiheään tahtiin neljä hoitoa. Tässä hetkessä oleminen on lisääntynyt huomattavasti ilman minkäänlaisia meditaatioharjoitteita!
Mikä ihaninta, Access Bars® -hoidolla pystyn myös auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään itsensä!

Muutamia kirjoja mainitakseni, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen       
Eckhart Tolle: Läsnäolon voima, Uusi Maa
Rhonda Byrne: The Secret, Salaisuus
Titti Holmer: Onnellinen nyt
Wayne W. Dyer: Hyväksy itsesi, uskalla elää!
Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

 

Kerro kaverille