Kvanttihoito

Quantia-hoito perustuu kvanttifysiikkaan ja kvanttikenttään. Kvanttikenttä/ykseyskenttä on joka puolella ja joka paikassa ja se on kaikille yhteinen. Kvanttihoidossa värähtelytaajuus kohoaa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Hoitohetki ja sen vaikutukset

Hoidettava on joko makuuasennossa tai istuu, hänellä on vaatteet päällä. Hoidettavaa ei kosketa. Hoitaja ei tarvitse etukäteen minkäänlaista tietoa hoidettavan vaivoista.

Hoitaja saattaa itsensä ja hoidettavan 0-tilaan, joka on kaikille yhteinen. Tässä tilassa voidaan puhdistaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemukset.

Kvanttihoito toimii aina, lopputulos voi vain olla jotakin muuta kuin odotamme persoonan tasolla. Se, mitä kaikkea hoidossa tapahtui, ei välttämättä nouse edes tietoisuuteemme. Joskus hoidettava huomaa eron vasta muutaman tunnin tai päivän jälkeen, tavallisesti jotain muutosta voi huomata jo ensimmäisen hoidon aikana. Hoidettavan olo on yleensä hoidon jälkeen rauhallinen ja rento.

Kvanttifyysinen hoito voi muuttaa tietoisuutta erittäin nopeasti. Suuriin ja syviin muutoksiin liittyy useimmiten oivallus ja muutos tietoisuudessa. Jos oivallus tulee hoidettavalle itsellensä, se on aina parempi kuin hoitajan kautta tuleva. Se voi tulla myös hoidon jälkeen, ei välttämättä hoitotilanteessa. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä todella uskomattoman nopeasti, ja se voi tarkoittaa suurien, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista aivan lähitulevaisuudessa.

Kvanttihoito toimii myös, vaikkei uskoisi siihen. Jos mieli kovasti taistelee hoitoa vastaan, muutos ei silloin välttämättä pääse tapahtumaan.

Hoidettava voi kokea hoidon aikana erilaisia tuntemuksia eri puolilla kehoa, esimerkiksi kihelmöintiä, kylmiä väreitä, lämmön tai paineen tunnetta, pistoksia, lihasten nykimisiä jne. Hoitotuntemuksia voi tulla vielä parin kolmen päivän ajan hoidon jälkeen, joita ei kannata säikähtää.

Kvanttisa kvanttihoito
Kerro kaverille