Kvanttihoito

Quantia-hoito perustuu kvanttifysiikkaan ja kvanttikenttään. Kvanttikenttä/ykseyskenttä on joka puolella ja joka paikassa ja se on kaikille yhteinen. Kvanttihoidossa värähtelytaajuus kohoaa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Minkälainen energiahoito on kvanttihoito?

Kvanttihoito on yksi energiahoidon muodoista, jossa ei ole fyysistä kosketusta. Tässä energiahoidon muodossa mennään nollatilaan eli tyhjennetään mieli kaikista ajatuksista, huolista ja murheista, tiputetaan mielemme sydänalaan. Tässä tilassa asiat voivat muuttua vaivattomasti ja nopeasti. Kysymys on enemmän tietoisuuden muuttumisesta kuin perinteisestä energiahoidosta.

Kvanttihoito on täydentävä hoitomuoto, jossa hoidetaan sinun energioita ja energiajärjestelmää sekä toimitaan tietoisuuden tasolla. Tässä energiahoidossa hoidettavan oma keho pyrkii parantumiseen ja homeostaasiin eli tasapainoon ja näin keho saa mahdollisuuden parantaa itsensä.

Kvanttihoito eli Quantia Nordic Quantum Healing, on voimakas, puhdas ja korkea värähteinen kvanttifyysinen energiahoito. Kvanttihoito on energiaa ja informaatiota.

Energiahoito toimii myös kaukohoitona, sillä kvanttihoitaminen ei ole rajoittunut aikaan tai paikkaan.

Hoitohetki ja sen vaikutukset

Hoidettava on joko makuuasennossa tai istuu, hänellä on vaatteet päällä. Hoidettavaa ei kosketa. Hoitaja ei tarvitse etukäteen minkäänlaista tietoa hoidettavan vaivoista.

Hoitaja saattaa itsensä ja hoidettavan 0-tilaan, joka on kaikille yhteinen. Tässä tilassa voidaan puhdistaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemukset.

Kvanttihoito toimii aina, lopputulos voi vain olla jotakin muuta kuin odotamme persoonan tasolla. Se, mitä kaikkea hoidossa tapahtui, ei välttämättä nouse edes tietoisuuteemme. Joskus hoidettava huomaa eron vasta muutaman tunnin tai päivän jälkeen, tavallisesti jotain muutosta voi huomata jo ensimmäisen hoidon aikana. Hoidettavan olo on yleensä hoidon jälkeen rauhallinen ja rento.

Kvanttifyysinen hoito voi muuttaa tietoisuutta erittäin nopeasti. Suuriin ja syviin muutoksiin liittyy useimmiten oivallus ja muutos tietoisuudessa. Jos oivallus tulee hoidettavalle itsellensä, se on aina parempi kuin hoitajan kautta tuleva. Se voi tulla myös hoidon jälkeen, ei välttämättä hoitotilanteessa. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä todella uskomattoman nopeasti, ja se voi tarkoittaa suurien, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista aivan lähitulevaisuudessa.

Kvanttihoito toimii myös, vaikkei uskoisi siihen. Jos mieli kovasti taistelee hoitoa vastaan, muutos ei silloin välttämättä pääse tapahtumaan.

Hoidettava voi kokea hoidon aikana erilaisia tuntemuksia eri puolilla kehoa, esimerkiksi kihelmöintiä, kylmiä väreitä, lämmön tai paineen tunnetta, pistoksia, lihasten nykimisiä jne. Hoitotuntemuksia voi tulla vielä parin kolmen päivän ajan hoidon jälkeen, joita ei kannata säikähtää.

Miten kvanttihoito etenee?

Käynti Hyvinvointipalvelut Kvanttisalla

Saapuessasi luokseni ohjaan sinut hoitohuoneeseeni, jossa käyt pitkälleen hoitoon tarkoitetulle sängylle tai jos haluat, voit istua. Mikäli olet pitkällään asettelen tyynyn hyvin pääsi alle ja lisään päällesi peiton, että sinulla olisi lämmin ja mukava olo. Tällöin on helpompi rentoutua ja syventyä hoitoon.

Käyn istumaan läheiselle tuolille. Ensimmäisellä kerralla tiedustelen sinulta, tiedätkö mitään energiahoidoista ja erityisesti tästä kvanttihoidosta, ja oletko käynyt aiemmin missään vastaavassa hoidossa. Suljemme molemmat silmämme ja aletaan hiljalleen laskeutua nollatilaan, mennään tavallaan tuonne universumiin, jossa kaikki olemme yhtä ja samaa energiaa. Tässä tilassa voidaan puhdistaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemukset. Hengitämme syvään ja rauhallisesti ja vähitellen tyhjennämme ajatuksemme ja laskeudutaan sydänalaan. Sinusta voi tuntua jossain kohtaa hoidon aikana, kuin olisit jonkinlaisessa transsitilassa.

Minä kohdistan huomioni sinuun ja alan rauhallisesti kyselemään sinulta asioita saamani informaation perusteella. Näen sinulla mahdollisesti olevat fyysiset tukokset, esimerkiksi kiputilat. Hoidossa kaikki tunteet ja tunnetilat ovat sinulle sallittuja, ja pyrin pitämään tunnelman kepeänä,  jotta pysymme nollatilassa ja sinä tunnet olosi rennoksi.

Ajatuksena on, että vapautetaan sinusta ikävät asiat ja tunteet,  saat tilalle neutraalin, jopa positiivisen olon.

Hoito edellyttää sinulta sitä, että olet valmis kohtaamaan itsesi. Olet rehellinen itsellesi. Hoito vaatii myös vuorovaikutusta, koska näin saamme tarvittavaa informaatiota, että vapaudut ja saat helpotuksen.

Hoidon loppupuolella saat vielä vähän aikaa uuden luomiseen.

Kvanttihoito toimii aina, mutta joskus lopputulos voi olla jotain muuta, kuin odotat persoonan tasolla.

Kolmen hoitokerran jälkeen oloni on keventynyt ja energisempi kuin pitkään aikaan. Kerros kerrokselta mieltäni ja kehoani on kuorittu kuin sipulia, puhdistusoireet ovat olleet voimakkaita, joten kahdenkin viikon väli hoitokertojen välillä on ollut sopiva. Kaikenkaikkiaan pysäyttävä ja silmiä avaava hoito, joka purkaa pois vanhoja uskomusjärjestelmiä, traumakehon kipeitäkin kokemuksia ja täyttää kipukohdat valolla ja rakkaudella. Kevyemmällä repulla on helpompi jatkaa elämän polkua.

– Nainen 40-v, Joensuu

Selän kipu hävisi jossain vaiheessa hoitoa. Hoidon jälkeen oloni oli rauhallinen ja rento. Ilman muuta uusi aika ja tietysti suosittelen. 
Nainen 35 v, Joensuu

Olen elämäni aikana kokenut hyviä ja pahoja asioita. Lapsuudestani jäi traumoja vanhempani alkoholismista, perheväkivallasta ja koulukiusaamisesta. Näiden traumojen vuoksi olen aikuisiällä kärsinyt välillä erilaisista pelkotiloista, paniikkikohtauksista ja masennuksesta.

Kun sain tietää tästä energiahoidosta, mietin että voisiko siitä olla apua itselle. Varasin Sarille Kvanttisalle ajan, halusin kokeilla onko tuolla kvanttihoidolla eli energiahoidolla mitään merkitystä, toimisiko se?

Kokemus oli aika jännä. Oli aika hankala tyhjentää mieli ja olla ajattelematta mitään. Mutta välillä pääsin sellaiseen, vähän transsimaiseen tilaan. En ollut kertonut Sarille mitään menneisyydestäni, mutta hän näki esimerkiksi kiusaamistaustani. Ensimmäisen kerran jälkeen myös pelkotilani vähenivät huomattavasti. Toisella kerralla hän näki tämän perheväkivaltataustani ja mainitsi molemmilla kerroilla henkilöitä nimeltä, jotka liittyvät elämääni ja joista hän ei tiennyt yhtään mitään.

Molempien kertojen jälkeen, tunsin positiivisuuden vyöryn omassa mielialassani, ajatuksissani ja jopa kehossani.

Muistoja ei pysty poistamaan, ne ovat elettyä elämää. Voit silti vaikuttaa omaan elämääsi positiivisemmin. Suosittelen kokeilemaan tätä, voit yllättyä sen vaikutuksista.

– Nainen 39, Liperi

 

Kerro kaverille