Kaukohoito

Kaukohoito tehoaa ja tuntuu samalla tavalla kuin paikan päällä tehty kvanttihoito. Energiassa ei ole välimatkaa. Voit ottaa hoidon vastaan joko makuuasennossa tai istuen. Huolehdithan etukäteen, että saat olla ilman häiriötekijöitä. Käytännössä kaukohoidossa toimimme niin, että saat valita soitanko sinulle sovittuna aikana ja ollaan koko ajan puhelinyhteydessä (laitat esim. kaiuttimen päälle tai kuulokkeet korville) tai laitan tekstiviestin kun aloitetaan ja teemme ns. hiljaisen hoidon. Sinä saat siis valita tavan.
Teen myös kaukohoitoja eläimille.

 

Miten kvanttihoito kaukohoitona etenee?

Kaukohoidossa varaan sinulle ajan etukäteen ja sovimme samalla, miten toimimme hoitohetkessä. Varaathan hoidon ajaksi rauhallisen tilan ja laitathan puhelimen äänettömälle, mikäli emme ole yhteydessä sen kautta. Voit olla esimerkiksi pitkällään sängyssä tai istua, mutta varmistathan että saat itsellesi rennon olon.

Sovittuna ajankohtana aletaan hiljalleen laskeutua nollatilaan, mennään tavallaan tuonne universumiin, jossa kaikki olemme yhtä ja samaa energiaa. Tässä tilassa voidaan puhdistaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemukset.

Suljemme molemmat silmämme ja alamme tiputtaa itsemme nollatilaan. Hengitämme syvään ja rauhallisesti ja vähitellen tyhjennämme ajatuksemme ja laskeudutaan sydänalaan. Sinusta voi tuntua jossain kohtaa hoidon aikana, kuin olisit jonkinlaisessa transsitilassa.

Mikäli olemme puhelinyhteydessä, kohdistan huomioni sinuun ja alan rauhallisesti kyselemään sinulta asioita saamani informaation perusteella. Toki kohdistan huomion sinuun vaikka ei olla puhelinyhteydessä.

Myös kaukohoidossa luodaan vielä uutta ennen kuin hoito päätetään siltä kertaa.

Olen huomannut sen, että useimmiten kaukohoidossa saan nopeammin asiakkaan energiakentästä informaatiota ja useimmiten se on toiminut aika vahvastikin.

Lue lisää kvanttihoidosta

Asiakaskokemuksia kaukohoidosta:

Minulle Sarin kvanttihoito on ollut järisyttävä kokemus. Kehoon kätkeytyneet muistot löytyivät ja Sari hoiti niitä lempeästi. Kvanttihoito toimii upeasti monen sadan kilometrin etäisyydeltä kaukohoitona. Suosittelen.
-Nainen 40-v, Turku

Olin kokeillut messuilla lyhyitä kvanttinäytehoitoja joten suunnilleen tiesin minkälaisesta hoidosta on kyse mutta yllätyksekseni Sarin tekemä etähoito oli jopa voimakkaampi kokemus. Kroppaan tallentuu asioita ja tapahtumia tavalla jota itse on vaikea tai mahdoton tiedostaa saati purkaa. Kvanttihoidossa näitä asioita nostetaan tietoisuuteen ja Sarin avulla pois jumittamasta omaa matkaa. Voin suositella ja itsekin kokea hoidon vielä uudestaan!

-Eija, 50-v, Helsinki

 

 

Kerro kaverille