Kaukohoito

Kaukohoito tehoaa ja tuntuu samalla tavalla kuin paikan päällä tehty kvanttihoito. Energiassa ei ole välimatkaa. Voit ottaa hoidon vastaan joko makuuasennossa tai istuen. Huolehdithan etukäteen, että saat olla ilman häiriötekijöitä. Käytännössä kaukohoidossa toimimme niin, että saat valita soitanko sinulle sovittuna aikana ja ollaan koko ajan puhelinyhteydessä (laitat esim. kaiuttimen päälle tai korvanapit korville) tai laitan viestin kun aloitetaan ja soitan hoidon loputtua sinulle tai laitan viestit ennen ja jälkeen hoidon. Sinä saat siis valita tavan.

Miten kvanttihoito kaukohoitona etenee?

Kaukohoidossa varaan sinulle ajan etukäteen ja sovimme samalla, miten toimimme hoitohetkessä. Varaathan hoidon ajaksi rauhallisen tilan ja laitathan puhelimen äänettömälle, mikäli emme ole yhteydessä sen kautta. Voit olla esimerkiksi pitkällään sängyssä tai istua, mutta varmistathan että saat itsellesi rennon olon.

Sovittuna ajankohtana aletaan hiljalleen laskeutua nollatilaan, mennään tavallaan tuonne universumiin, jossa kaikki olemme yhtä ja samaa energiaa. Tässä tilassa voidaan puhdistaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemukset.

Suljemme molemmat silmämme ja alamme tiputtaa itsemme nollatilaan. Hengitämme syvään ja rauhallisesti ja vähitellen tyhjennämme ajatuksemme ja laskeudutaan sydänalaan. Sinusta voi tuntua jossain kohtaa hoidon aikana, kuin olisit jonkinlaisessa transsitilassa.

Mikäli olemme puhelinyhteydessä, kohdistan huomioni sinuun ja alan rauhallisesti kyselemään sinulta asioita saamani informaation perusteella. Toki kohdistan huomion sinuun vaikka ei olla puhelinyhteydessä.

Myös kaukohoidossa luodaan vielä uutta ennen kuin hoito päätetään siltä kertaa.

Olen huomannut sen, että useimmiten kaukohoidossa saan nopeammin asiakkaan energiakentästä informaatiota ja useimmiten se on toiminut aika vahvastikin.

Lue lisää kvanttihoidosta

Kerro kaverille