Henkisen kasvun ohjaus

Tarvitsetko tukea ja ohjausta miten edetä henkisen kasvusi tiellä? Onko sinulla ketään kenen kanssa voisit vaihtaa ajatuksia luottamuksella? Tuntuuko, että haasteita tulee parisuhteessa, sukulaisten kanssa ja sinua ei ymmärretä?

Henkisessä kasvussa on kysymys todellisen itsesi esiin tuomisesta, tietoisuuden laajentumisesta ja sisäisen rauhan löytämisestä. Mielestäni siihen kuuluu myös osana keho. Opimme elämään tässä hetkessä, olemaan enemmän läsnä tässä ja nyt, tässä kehossa ja vähemmän mielessä. Pääsemme elämään enemmän ja enemmän ilossa ja onnellisena.

Henkinen (sisäinen) kasvu voi olla välillä aika rankkaa. Joskus tulee tilanteita, että yksinään on vain niin jumissa, ettei tiedä, miten edetä. Tiedät kuitenkin, että entiseen et halua enää palata, vaan jatkaa matkaa eteenpäin tällä uudella tiellä.

Voi olla helpottavaa, kun voi keskustella jonkun kanssa joka ymmärtää sinua ja mitä käyt itsessäsi läpi.

Miten voin auttaa sinua?
Uskon, että empaattisena, intuitiivisena, herkkänä kuuntelijana pystyn auttamaan sinua eteenpäin henkisessä kasvussasi. Käymme matkaa yhdessä eteenpäin unohtamatta iloa ja kiitollisuutta.
Saat minulta myös käytännön oppeja, joilla itse olen edennyt henkisessä kasvussani. 
Pitää muistaa, että henkisessä kasvussa matka jatkuu jatkumistaan, niin sinulla kuin minulla.

Henkisen kasvun tuki ja ohjaus puhelimessa tai kasvotusten hoitohuoneellani.  Halutessasi ajan voi jakaa puolet ohjaukseen ja puolet kvanttihoitoon.  

Hinnat 30 min/30 € ja
1 tunti/49 €.

 
 
Kerro kaverille