Access kehoprosessihoidot

Access Body -hoidot hoitavat, elvyttävät ja hemmottelevat koko kehoa. Access Consciousness kehoprosessi on menetelmä, jossa hoitaja pitää käsiä eri kohdissa kehoa ja näin erilaiset energiat lähtevät käyntiin kehossa. Nämä kehoprosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen näin kehoa korjautumaan ympäristöstä tai vammasta aiheutuneista vaurioista.

MTVSS on yksi vanhimmista Access Consciousness kehoprosessien hoidoista. Sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Hoito voi helpottaa kehon eri järjestelmien toimintahäiriöitä sekä rentouttaa. Sillä voi olla uskomattoman dynaaminen vaikutus immuunijärjestelmään.

Lisäksi on kehoprosesseja, jotka auttavat helpottamaan näköongelmia, helpottamaan kuulo-ongelmia, käsittelemään traumoista johtuvia ongelmia, helpottamaan lihasten ylirasituksesta tai väsymyksestä johtuvia kipuja, helpottamaan nivelkipuja, vähentämään allergioita jne.

Access Facelift eli energeettinen kasvojen kohotus on hämmästyttävä Accessin kehoprosessi, joka elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Hoidon aikana käydään läpi hellästi dekolteen, niskan, kasvojen ja pään alueita. Hoidon tuloksena koko kehosi näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan. Se tekee nuorekkaamman, virkeän, rennon ja piristyneen olon. Jo yhden hoitokerran jälkeen huomaat muutoksen! Säännöllisempi hoito toki antaa pysyvämpiä tuloksia.

Hoitoaika 60 – 90 minuuttia, hinta 55-82 € hoidon pituudesta riippuen.

Kerro kaverille