Access Bars®

Mitä tuumisit, jos tuntisit vähemmän stressiä? Haluaisitko, että päässäsi pyörisi vähemmän häiritseviä ajatuksia? Toivoisitko nukkuvasi paremmin? Haluaisitko olla enemmän läsnä tässä hetkessä?

Haluaisitko myös rentoutuneen kehon ja mielen? Jaksaisit henkisesti paremmin? Miltä tuntuisi saada lisää energiaa elämääsi? Keskittymiskyky paremmaksi? Jopa lisää kärsivällisyyttä? Ja olisit luovempi?

Access Bars® -hoidon avulla

  • mieli ja keho rentoutuu
  • stressi vähenee
  • pään sisäinen höpötys vähenee 
  • ahdistus ja masennus helpottuu
  • paniikkioireet vähenevät
  • kehon energiavirtaus lisääntyy 
  • kehon oma paraneminen elpyy, jonka vaikutus ulottuu kaikille elämän osa-alueille 
  • toimintakyky lisääntyy 
  • unen laatu paranee
  • tietoisuus lisääntyy
  • itseluottamus lisääntyy 
  • elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
  • ADD- ja ADHD-, OCD-oireet helpottuvat

Access Bars®:n avulla opit tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi ja elämääsi paremmin. Tästä syystä edellä mainitut asiat paranevat elämässäsi ja alat olla enemmän läsnä elämässäsi eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan.

Haluaisitko parantaa elämäsi laatua?

Miten Access Bars® -hoito tehdään:

Access Bars® on hoito, jossa päässä olevia 32 energiapistettä kevyesti koskettaen/painaen stimuloidaan positiivia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia osia. Meillä on rajoituksia elämän eri alueilla esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars vapauttaa mielestäsi ja kehostasi nämä rajoittavat ajatukset, tunteet, mietteet ja tuomitsemiset, joilla et enää tee mitään.

Barsien avulla päästään käsiksi alitajuisiin ohjelmointeihin ja uskomuksiin, jotka muokkaavat elämääsi. Voit ajatella sitä ikään kuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Aivoillesi tulee lisää tilaa. Bars luo myös syvän rentouden ja rauhan tunteen.

Tulet vähintään tuntemaan, että olet saanut todella pitkän ja rentouttavan hierontahoidon.
Parhaimmillaan koko elämäsi voi saada uuden suunnan.

Access Bars neurotieteen tutkimus:
 

Maaliskuussa 2015 Secret Knock -konferenssissa (muutaman vuoden ikäinen kahdesti vuodessa järjestettävä tapahtuma, joka tunnetaan kaukonäköisistä esityksistä luennoitsijoilta, jotka ovat saavuttaneet merkittäviä liiketoiminnan tuloksia ja esittäneet laaja-alaista yhteiskunnallista muutosta) Access Consciousness© -menetelmän luoja Gary Douglas ja kehittäjä Dain Heer pitivät esityksen Access Consciousnessista. Esityksen jälkeen he tapasivat neurotieteilijä tri. Jeffrey L Fanninin joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan.

Hän päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Bars-session. Katso video ja lue lisää tästä ja muistakin tutkimuksista.

 Kenelle Access Bars® sopii:

Hoito sopii kaikille, niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Sopii mainiosti myös raskaana oleville naisille, koska BARS-hoidon on todettu helpottavan ja nopeuttavan synnytystä.

Hoidon kesto 60 minuuttia, hinta 55 euroa. Lapset alle 10-v hoidon kesto ja hinta tulee lapsen iän mukaan (noin 10-15 euroa).
Suosittelen Access Bars® -hoitoja ottamaan vähintään neljän-viiden kerran sarjana, näin varmistetaan toivottu tulos. Hoitojen väli voi olla 1 päivä, 2 päivää, 1 viikko, 2 viikkoa, jne., ihan miten itse haluat.
Voit kokeilla myös Access Bars® -näytehoitoa, kesto 20 – 30 minuuttia, hinta 20 – 30 euroa

Access Bars on täydentävä hoitomuoto

ASIAKASPALAUTE ACCESS BARS® -HOIDOSTA:

 

Jo ensimmäisen Acces Barsin jälkeen turhat ajatukset olivat selkeästi hiljentyneet päässäni, uni oli rauhallisempaa sekä osasin nauttia tästä hetkestä, tässä ja nyt. Opin pysähtymään hetkeen kaipaamatta jo seuraavaa hetkeä. Olo rauhoittui muutenkin huomattavasti sekä stressi helpottui tai ehkä osasin vain olla välittämättä turhista asioista. Joka tapauksessa oloni tuntuu paljon kevyemmältä!
-Nainen 33-v

Hoito oli aivan ihanan rentouttava. Todellakin pään kovalevyn nollaus. Hoidon jälkeen illalla olin tosi virkeä ja koska opiskelen, sain valtavan opiskelubuustin. Huomasin hellittäväni asioiden huolehtimisesta. Tuli tunne, että elämä kantaa. Kaiken kaikkiaan tuli kevyt ja huoleton, hyvä olo. Voin lämpimästi suositella kaikille. Kokeilkaa ja innostukaa elämästä.

 -Sirpa 50-v, Joensuu

Access Bars oli hoitona todella miellyttävä, minkä aikana pääsin hyvin syvään rentoutumiseen. Hoidon jälkeen olen pystynyt käsittelemään asioita (parisuhteen kariutuminen & itsetunto) rauhallisemmin ja asiosta irtipäästäminen ja elämässä eteenpäin meneminen on ollut paljon helpompaa. Suosittelen.

– Nainen 37-v

 

”Tietoisuus on kykyä olla läsnä elämäsi joka hetkessä tuomitsematta itseäsi tai ketään muuta. Se on kyky vastaanottaa kaikki, olla hylkäämättä mitään ja luoda kaikki se mitä elämässäsi haluat paljon enemmän kuin mitä sinulla tällä hetkellä on ja enemmän kuin osaat edes kuvitella.

Mitä jos olisit valmis välittämään ja pitämään itsestäsi huolta? Mitä jos ryhtyisit olemaan kaikkea sitä, mitä olet päättänyt, ettei kukaan voi olla? Mitä vaadittaisiin, jotta ymmärtäisit, kuinka ratkaisevassa asemassa sinä olet maailman tulevaisuuden suhteen?

– Gary Douglas –

Access Consciousnessin "isä"
Kerro kaverille