Access Bars®

Toivotko unesi olevan syvää ja rauhallista? Haluatko rentoutuneen kehon ja mielen? Vähemmän stressintunnetta? Parempaa henkistä jaksamista? Lisää energiaa elämääsi? Keskittymiskyvyn paremmaksi? Enemmän kärsivällisyyttä? Olla luovempi?

Access Bars® on yksinkertainen tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä pään alueella vapauttaen rajoituksia elämän eri alueilta esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista, mietteistä ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse. Sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.

Pään 32 pistettä kevyesti koskettamalla stimuloidaan positiivisia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia osia.
Tämä lempeä tekniikka vapauttaa fyysisiä ja mentaalisia tukoksia, jotka ovat tallentuneet kehoomme, auttaen samalla lisäämään keveyttä kaikille elämän alueille.

Barsien avulla päästään käsiksi alitajuisiin ohjelmointeihin ja uskomuksiin, jotka muokkaavat elämääsi. Voit ajatella sitä ikään kuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Aivoillesi tulee lisää tilaa. Bars luo myös syvän rentouden ja rauhan tunteen.

Tulet vähintään huomaamaan, että olet saanut todella pitkän ja rentouttavan hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi saada uuden suunnan.

Suosittelen Access Bars® -hoitoja ottamaan vähintään neljän kerran sarjana, näin varmistetaan toivottu tulos.

Hoidon kesto 75 minuuttia, hinta 55 euroa.
Voit kokeilla myös Access Bars® -näytehoitoa, kesto 20 minuuttia, hinta 20 euroa

Access Bars®:n vaikutukset

  • mieli ja keho rentoutuu
  • pää tyhjenee turhista ajatuksista eli pään sisäinen höpötys vähenee
  • kehon energiavirtaus lisääntyy
  • auttaa kehon omaa paranemista, jonka vaikutus ulottuu kaikille elämän osa-alueille
  • toimintakyky lisääntyy
  • parantaa ja syventää unen laatua
  • lisää tietoisuutta
  • itseluottamus lisääntyy
  • elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
Access Bars® -hoidon vaikutuksista tehty tutkimus:
 
 

Kenelle Access Bars® sopii ja mihin sitä käytetään:

Hoito sopii kaikille, niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Sopii mainiosti myös raskaana oleville naisille, koska BARS-hoidon on todettu helpottavan ja nopeuttavan synnytystä.
Hoitoa voi käyttää lisäämään tietoisuutta, vähentämään/poistamaan stressin tunnetta, unettomuutta, tukemaan paniikkihäiriö- ja masennushoitoa, helpottamaan ADD- ja ADHD-oireita jne.

Suosittelen Access Bars® -hoitoja ottamaan muutaman kerran sarjana, näin varmistetaan haluttu tulos. Acceess Bars on täydentävä hoitomuoto.

 
ASIAKASPALAUTE ACCESS BARS® -HOIDOSTA:
 
Hoito oli aivan ihanan rentouttava. Todellakin pään kovalevyn nollaus. Hoidon jälkeen illalla olin tosi virkeä ja koska opiskelen, sain valtavan opiskelubuustin. Huomasin hellittäväni asioiden huolehtimisesta. Tuli tunne, että elämä kantaa. Kaiken kaikkiaan tuli kevyt ja huoleton, hyvä olo. Voin lämpimästi suositella kaikille. Kokeilkaa ja innostukaa elämästä.

 -Sirpa 50-v, Joensuu

Access Bars oli hoitona todella miellyttävä, minkä aikana pääsin hyvin syvään rentoutumiseen. Hoidon jälkeen olen pystynyt käsittelemään asioita (parisuhteen kariutuminen & itsetunto) rauhallisemmin ja asiosta irtipäästäminen ja elämässä eteenpäin meneminen on ollut paljon helpompaa. Suosittelen.

– Nainen 37-v

 

Kerro kaverille