Access Bars koulutukset

 

KOULUTUKSET TAUOLLA TOISTAISEKSI

Kaipaatko elämääsi jotain uutta? Haluaisitko helppoja työkaluja, joilla muuttaa itseäsi, elämääsi ja maailmaa?

Access Bars ® -koulutus

Koulutuspäivän aikana teet sekä vastaanotat Access Bars -hoidon kahdesti. Lisäksi päivän aikana opit muitakin Access Consciousnessin® työkaluja, joilla luoda muutosta itsellesi ja muille.

Koulutuksesta saat Access Bars® Practitioner -todistuksen ja halutessasi voit alkaa tekemään hoitoja myös muille. Jos teet itse hieronta-, energia- ja kosmetiikkahoitoja, on Bars-hoito loistava lisä palveluittesi joukkoon.

Koulutuspäivän hinta 300 €, kertaushinta 150 € (mikä mahtavaa, alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi, 16-17 -vuotiaat puoleen hintaan). Koulutus sisältää myös  suomenkielistä kirjallista materiaalia ja pääkartat.

Access Bars® hoidosta tarkemmin

Voisit kysyä nyt itseltäsi kysymyksen. Kun osallistun tähän koulutukseen, mitä se luo minulle? Kuulostele itseäsi tuntuuko kevyeltä vai raskaalta? Kevyt tunne kertoo, että tule koulutukseen ja raskas tarkoittaa, että tämä ei ole sinulle.

Palautteita koulutukseen osallistujilta:

Hauska koulutus, informaatiota tosi paljon. Käytännön hoitojen tekeminen paras opettaja. Ope iloinen ja innostava. -Mie

Tiivis paketti, tehokas, hyvä fiilis. Upea koulutuspaikka keskeisellä sijainnilla. -Mummu 56-v

Sarin Access Bars -koulutuspäivä oli antoisa ja mielenkiintoinen. Päivä oli suunniteltu hyvin ja johdonmukaisesti. Käytännön harjoitukset ja siinä samalla ”kädestä pitäen” opastus auttoi parhaiten access bars hoidon oppimisessa. Selkeä materiaali on hyvänä tukena ja työkaluna jatkossa. Meillä oli leppoisa, rento tunnelma ja hyvä meininki. Suosittelen Sarin oppiin!
Yksi seniori-opiskelija 🙂

Koulutukset tauolla toistaiseksi


Tarkempaa tietoa koulutuksesta voit kysyä myös puhelimitse, sähköpostilla tai mesessä,

Toki voit ehdottaa koulutuspäivää esim. jollekin arkipäivälle, jos lauantai ei sinulle sovi 🙂

Mikä muu onkaan mahdollista 😉 ?

Kerro kaverille